tirsdag 1. mars 2011

HVOR MYE KOSTER DET TRO...??

Har man planer om en eller annen form for oppussing, kan det være greit å vite sånn ca hva man kan budsjettere med. Enten det gjelder helt hus, et rom eller bare en vegg, så kan du sjekke denne oppussingskalkulator.
 Her oppgir du mål på rommet, og du vil få oppgitt en totalpris på prosjektet. Suverent for de som skal renovere eller bygge nytt, og trenger materialer på alle veggene. Da er det vanskelig å vite hva den siste finishen koster. Og også den som ofte kan sprenge budsjettet.. Her er det imidlertid ikke beregnet noe utstyr, prisene som kommer opp er gjennomsnittelig, å kan variere veldig. Vet du imidlertid prisen på gulvet du skal ha eller tapeten, så skriv inn den summen istedet, så blir totalsummen mere reell.

Har du et prosjekt og lurer på hva dette vil koste hos oss? Det regner vi gjerne ut til deg helt uten forpliktelser, bare ta kontakt på tlf eller mail.
 Du kan ha mange fordeler av å bli totalkunde hos oss- pakkepris,kreditkunde -betal ved ferdig prosjekt, unik service og rådgiving hele veien;)

Send oss en mail da vel, og vi ringer deg:)
                                                                            

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar