mandag 28. mars 2011

DAMENES AFTEN

Gooooood mandag alle sammen:)
Den er herlig herlig som alltid, og idag forbreder vi oss til Damenes aften i morgen i rådhuset. Det er et arrangement Fokus bank har i samarbeid med Cleo,De Daman, Falkanger sko og HM frisør og oss. Det blir tips og råd til oss damene om sparing, vinservering og moteoppvisning. Vi skal ha en liten stand/utstilling hvor vi viser litt av det vi har og hva vi kan hjelpe dere med.

 Nye Pure Color fra Jotun er en suveren maling, som gir en helmatt overflate. Fargene blir veldig ekte og delikate. Den skal vi male opp en vegg med i fargen retroblå. Vi har pusset opp denne lille kommoden her, den ble malt, tapetsert med nye knotter.
Resultatet ev denne og bilder fra hele utstillingen kommer i morgen. I tillegg viser vi diverse interiør. Vi er der begge to, og kommer gjerne med tips og råd om hva det måtte være. Vi tar med fargekart og diverse. Skal du male huset i sommer og har spørsmål, el pusse opp inne,hva som helst, kom å spør. Og best av alt vi deler ut gavekort på en konsulenttime, verdi 500,-

VELKOMMEN I MORGEN KL 1900 PÅ RÅDHUSET, VI GLEDER OSS:)Dette er bilde fra messe i nidarøhallen

1 kommentar:

  1. Endelig skjer det noe morsomt i Melhus sentrum, og så har ikke jeg fått det med meg. :-(

    Kanskje har det stått i Trønderbladet, men det er det ikke alle som abonnerer på.

    Håper det kommer flere sjanser, og at det kan annonseres her på bloggen i god tid.

    SvarSlett