torsdag 9. juni 2011

Terrassegulvet ditt, grått og slitt?

Oioioi for et sommervær :-) Så utrolig herlig!! Viser dere et terrassegulv som har fått en skikkelig vårpuss. Et gulv som har stått i mange år ubehandlet, blitt skikkelig grått. Det har blitt vasket med terrassefornyer og beiset med Tyrilin terrassebeis.


Bløtlegg hele platten skikkelig med hageslange. Hell eller rull utover terrassefornyer. Når det er blitt grått, er det masse masse møkk som ligger nedi planken. En terrassefornyer eller terrassebleker er det eneste som klarer å gå dypt nok å fjerne dette. (ikke en vanlig vask) den vil også fjerne evt sopp og moseangrep. La middelet få jobbe en halvtime. Pøs på med vann hele tiden, det må ikke tørke, da får ikke middelet optimal virkning. Bruk en terrasseskrubb som på bilde på forlengerskaft og skubb. Du blir overrasket over hva som dukker opp! Utrolig hva som gjemmer seg nedi treverket..;) fysj..
Etterpå spyler du av det godt med vann. La tørke skikkelig opp. Heeelt tørt må det være før du beiser.Her ser dere hvor bra denne beisen er. Vanndråpene perler seg bare utenpå.


Ha en fin sommerdag alle sammen:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar