mandag 28. februar 2011

KLIKK KLIKK-KLIKK PÅ PLASS

JAAA, det er mandag igjen! Bortsett fra at ukene renner agårde, og mandag indikerer at Oi, hvor ble det av forrige uke, var det ikke nettopp mandag..? MEN ny uke og nye muligheter, er det ikke det man sier..?
Vinterferie over, kampanje over. Mange ha benyttet seg av Lady 10 tilbudet. Lurt:) var lite penger for et så bra produkt, og penger spart for dere. Suverent!
Se på
dette bildet,det er fra Nidarøhallen,hvor vi holdt stand. Ikke se på de fantastiske smilene våre hehe, men sjekk GULVET!
Det er MARMOLEUM CLICK fra FORBO
Hvis du vurderer nytt gulv på kjøkken, stue,soverom, så vurder dette.
Det mest fabelaktive med det er at det finnes i hele 21 FORSKJELLIGE FARGER. Du kan enkelt  lage akkurat hvordan mønster du vil, og med så mange farger du vil. Og bare å KLIKK,KLIKK,KLIKK PÅ PLASS. Det leveres i fliser 30x30 og 30x90. Linoleum på toppen, kork på undersiden. Laget av helt natulige råvarer. -vegetabilsk olje, hardpiks, tremel, kalksten og miljøvennlige pigmenter. Dvs det er IKKE ALLERGI FREMKALLENDE og særdeles miljøvennlig i forhold til andre pvc belegg. Pluss antistatisk, så lett og holde støvfritt. Det er et lunt gulv, pga kork på baksiden, og pga de de naturlige råvarene, får det raskt romtempratur. Så dette kan være et godt alternativ til vinyl, særlig hvis gulvet skal legges rett på betong.

En strålende mandag og en strålende ny uke ønskes alle våre lesere og kunder:):):)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar