onsdag 9. februar 2011

EN HYLLEST TIL MOR

En dag i året med kaffe, kake, gave på sengen. Gode tanker og gode ord om mor er ikke oss imot. En dag hvor vi kan legge stress,forventningspress,organisering,husarbeid,alle tanker om hva som skulle vært gjort,hva som må gjøres og hva ALLE ANDRE forventer at vi burde gjøre bort.

SÅ en oppfordring til alle mødre på søndag- NYT ROEN OG GLEDEN OVER AT ANDRE GJØR NOE FOR DEG,SLAPP AV,SENK SKULDRENE, og la dagen være det den heter mors-dag.

Vi har plukket ut noen fine morsdagsgaver. Tilbud som varer fram til lørdag. Sjekk denne lampen fra Casa Nova


Denne koster nå bare 500kr!! Førpris 1549,- Vi har 4 stykker-løp å kjøp!


Eller hva med disse nydelige lysestakene? Før 169,- nå 150,-
 Smykketre i hvit-før 249,- nå 199,-
Marimekko pung stor 100,- og 80,-( 159,-og 129,-)


Tapeten bak lampa er fra Texdecor, en fransk leverandør. De har utrolig mange fine tapeter. I morgen kommer  franskmannen å viser oss den nye kolleksjonen. Gleder oss veldig til det. Dere skal få se bilder fra den. Her kommer noen bilder fra en favorittbok,som også blir med videre.
Nå farter vi agårde til en organisert kveld som supermammer!
Ha en riktig GOOOD MIDDAG OG KVELD

1 kommentar:

  1. Så søt du er :) den røde tapeten har jeg. Vet du, For 2 uker solgte jeg ett bord til ei som hadde blitt inspirert av huset mitt / bloggen at hun hadde kjøpt seg den lilla lampen, Og i dag var jeg tl en kunde som hadde kjøpt seg den store sølvlampen med lysrosa skjerm etter at jeg hadde vist bilder...ha ha...morsomt. Kan du ikke legge ut større bilder ?
    Klem klem

    SvarSlett