onsdag 20. april 2011

MAL INNGANGSDØREN i EN HERLIG FARGE!

Imens du sitter på påskefjellet i sola med appelsinen og kvikklunsjen. Eller hjemme å klargjør terasse og hage til sommer.-Så tenk på ytterdøra di.- Trenger den kanskje et løft. Er den hvit eller brun??? Da oppfordrer vi deg nå til å male den i en herlig farge!
 Male døren er en veldig overkommelig, ikke så stor oppgave, men den gjør utrolig mye med fasaden til huset. Den brukes og ses hver eneste dag, og sier noe om personene som bor bak. den. Den 5. mai er store fargedagen. Ifi setter i år fokus på ytterdøren, og de har veldig rett i at det er virkelig på tide med nytenkning her. SÅÅÅÅÅÅÅÅ mange kjedelige ytterdører rundt omkring, inkludert våre.., som blir kjempeflotte med et par strøk maling. Har du teakdør, mal den!

Nå er det veldig mange med nøytrale farger på husene, hvite, gråe.. Dere har masse valg! Gult, grønt, blått...lilla.. Ikke vær redd for å bruke farge. Ikke tenk at hvis jeg har gul ytterdør, så må jeg ha noe annet gult på huset. NEIDA, la døra snakke for seg, stå der å ta pent imot gjester og pryde huset ditt. Mange dører har fine utkjæringer. Disse kommer godt fram med en frisk farge i blank maling. TØR Å PRØV!;)

ØNSKER ALLE EN KNALLFIN PÅSKE!!:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar