fredag 15. april 2011

FREEEEEEEEDAAAG!!!:) TID FOR VASK;)

Japp, da er vi her igjen. En ny helg og PÅSKEFERIE snart. I tillegg føler vi våren i nakken nå. Vi kommer oss ut. Sjekker ståa utvendig, begynner å rake plen, vurderer terassegulvet. Trengs det en oppfriskning kanskje..?  Det må først vaskes. Det er veldig lurt å gjøre hvert år. Da holder det seg friskere og finere lengre. Ikke bare spyl det med vann, men bruk en såpe/rens som er avfettende, går ned i porene å fjerner møkk,soppsporer o.l. For all del BRUK IKKE HØYTRYKKSPYLER, den sprenger vann ned i treverket, og opptørkingen tar ofte lengre tid. I værste fall kan den flise opp treverket, å det bli ødelagt. Da må det isåfall slipes over.
Brukes som en årlig vask, eller vask før ny olje, uten fargeskifte


Terasseskrubb. Bruk den på et forlengerskaft.

Denne, terassefornyer, bruker du hvis du skal skifte farge/produkt, har gammel, møkkete terasse, svertesopp eller mose. Den inneholder lut, vil fjerne all gammel olje, og treverket vil bli som nytt.
Når gulvet er rent, pent og tørt kan du sette deg å slappe av med noe godt i glasset;)

OBS OBS!!
Har du tideligere brukt treolje. Klar, gylden eller grønn. Vær klar over at de nye kvalitetsoljene som kan brekkes i mange farger er vanntynnbare, og vil ikke sitte utenpå den gamle treoljen. Gå isåfall over med en terassefornyer, og fjern den først.


Ha en strålende fin påskestarthelg:)
                                                                      

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar