mandag 20. januar 2014

Mal panelet nå!

Tjohoo)
Vi har fokus å hytte for tiden, og skal ha kurs. Se nedenfor i forrige innlegg, eller i nettbutikken(link ved siden av her) Kurset er en genuin mulighet for å få personlig råd og veiledning for dere som har hytte og skal pusse opp/forandre litt, eller ønsker en rød tråd i helheten. Om du skal bygge hytte i år eller neste år, er det en kjempemulighet til å få hjelp til alle materialer, farger osv. Du får også lære/få hjelp til utvendig spørsmål, skal du beise hytte/terrasse, hva gjør du med taket..osv. Meld deg på nå!Når det gjelder panel, enten det er hjemme eller på hytta, og dette skal males, er det beste tiden å gjøre det på nå.
Nå er det tørt, minst fuktighet i det, og du slipper sprekker når det vil utvide seg. Produktene lukter minimalt, så du trenger ike vente til våren pga lufting. Har du soverom, så finnes maling uten emusjon og lukt overhode;)

Og med det har vi nå fått inn en knallgod grunning-kvist og sperregrunn. Den dekker utrolig godt, gir en fin finish, den lukter minimalt og den siger og drypper ikke. Det som er spesielt med den i forhold til andre er at du på ubehandlet panel kan ta to strøk med denne, og FERDIG! Overflaten blir fin (det ser malt ut) Den har kun glans 5 da, så ønsker du høyere glans kan du ta et strøk med denne og et strøk med maling. Og tilslutt DEN ER BILLIGERE;) FANTASTISK ikkesant?

Vi må selfølgelig teste alt vi har,( stoler ikke bare på leverandørens rosende ord hehe)
Så i helga brukte Lene den i paneltaket på badet sitt.

Paneltak før. Ca 10 år gammelt, mye kvist. Lakkert med trestjernrslakk halvblank.Først må det vaskes. Da bruker du enklest Jordan tak/vegg mopp. Og avfettende middel, vi annbefaler sterk trerens.

Lalala går som en lek. Denne mikrofiberkluten var virkelig effektiv.


Her er herligheten!
Her er et strøk på.

Siden dette er bad, var en høyere glans ønsket, så på andre strøket denne. Også ny, så måtte testes. Å guuud, den var fantastisk. Passe tjukk konsisitens, så ingen drypp heller her. Denne er sterk, så kan brukes også på møbler, kjøkkeninnredning osv. Og med to strlk var taket fint.
Frdig to strøk, farge egghvit
Her er utstyret. Ultimate pensel til forlegerskaft og en liten til lister. Den store penselen legger igjen godt med maling, og kan strykes langt. Super, gir et fint dekke, uten striper.

1 kommentar: