tirsdag 22. november 2011

Suveren nyhet!

Heisan!:)
En produktanbefaling idag, og det er Bloom Panelvoks!

Spesielt til alle dere som skal behandle tak, som vil lysne taket, men som kanskje ikke ser for seg å male, og som ikke orker tanken på en rennende, interiørbeis eller panelakk i håret og øynene.,- for å få et lysere tak der treverket synes gjennom. Dette er er tingen! Denne voksen har en geleaktig konsestens, drypper ikke i hele tatt! Helt suveren, og les: 1 STRØK ER NOK! :D
Kan brukes på alt treverk, perfekt til vegger også.
Se hvor fint treverket blir

Den heter voks, men inneholder faktisk ingen voks. D.v.s at den kan males over senere. Den beskytter godt mot flekker, riper og er vaskbar.
Men det mest suvrene( synes vi) er at den sitter på lakkerte flater. Vi gjorde en test på en furudør her som er blitt skikkelig gul. Ble veldig bra. Gulfargen kom bort, treverket fikk et litt lasert utseende.

Men det gjelder med dette som med alle andre produkter. Jo bedre grunnarbeid, jo bedre resultat. Vask alltid over med trerens, og slip lett over etterpå. Superlurt;) Påfør med en Jordan Ultimate pensel( rett pensel viktig for å unngå skjolder og striper) og vips ferdig!:))

Finnes i litersboker og 2,5 liters bokser og i flere farger. Vi har gode prøver, kom å se:)
Kom innom oss, hade fint så lenge!:)

4 kommentarer:

 1. Hei,

  Har dere noen lamper fra Casa Nova inne nå? Kan dere evt legge ut bilder av dem? :)

  SvarSlett
 2. Hei:)
  Ja, vi har mange lamper fra Casa Nova inne. Venter på enda flere inn nå ganske snart. Vi kan knipse å legge ut bilder i løpet av d neste dagene:)

  SvarSlett
 3. Hei, har voksen kommet inn? Var tidligere og spurte etter den, farge lys musegrå:) Mvh Hanna

  SvarSlett
 4. Må det påføres noe kvistlakk e.l først?

  SvarSlett